Actual

Published: 12 Sep 2019

President University welcomed National Taiwan University of Science and Technology (NTUST) at President University main building today. This is not the first time for NTUST to visit President University. Previously, NTUST has already visited President University to discuss follow up plan from MoU (Memorandum of Understanding) signing last March.

On this meeting, NTUST was represented by the Vice President Liu Day Yang, the Dean of Faculty of Engineering Liu Jhy-Chern, the lecturers, and the students of Executive Master Research and Development (EMRD) program. On the other hand, President University was represented by the Vice Rector for Communication and Partnerships Handa S. Abidin, S.H., LL.M., Ph.D., the Dean of Faculty of Engineering Dr.-Ing. Erwin Sitompul, M.Sc, the Dean of Faculty of Business Maria Jacinta Arquisola, B.A., Ph.D., MHRM, Director of Partnerships Marissa Astika, B. Sc., M.B.A., Director of International Student Affairs Lambok Hermanto Sihombing, SS., M.Hum., also team members from each bureau.

On this visit, the two universities’ representatives discussed the partnership implementation potential between the Faculty of Engineering President University and NTUST. “We hope this visit will strengthen the good relationship between President University and NTUST so that in the future the implementation of the partnerships will not be limited only for Faculty of Engineering, but also for the other faculties,” said Marissa. (SL)

President University menyambut National Taiwan University of Science and Technology (NTUST) di gedung President University hari ini. Ini bukanlah kunjungan yang pertama bagi NTUST. Sebelumnya perwakilan NTUST juga telah datang untuk mendiskusikan tindak lanjut dari nota kesepahaman yang telah ditandatangani kedua belah pihak pada Maret lalu.

Pada pertemuan ini NTUST diwakili oleh Wakil Presiden Liu Day Yang, Dekan Fakultas Teknik Liu Jhy-Chern, dosen-dosen, serta mahasiswa program Executive Master Research and Development (EMRD). Sementara itu, President University diwakili oleh Wakil Rektor Bidang Komunikasi dan Kerja Sama Handa S. Abidin, S.H., LL.M., Ph.D., Dekan Fakultas Teknik Dr.-Ing. Erwin Sitompul, M.Sc, Dekan Fakultas Bisnis Maria Jacinta Arquisola, B.A., Ph.D., MHRM, Kepala Biro Kerja Sama Marissa Astika, B. Sc., M.B.A., Kepala Biro Kemahasiswaan Asing Lambok Hermanto Sihombing, SS., M.Hum., serta tim dari masing-masing biro.

Dalam kunjungan kali ini, kedua perwakilan membicarakan potensi implementasi kerja sama antara Fakultas Teknik President University dan NTUST. “Kami berharap kunjungan kali ini dapat memperkuat hubungan baik antara President University dan NTUST untuk selanjutnya dapat bekerja sama tidak hanya dengan Fakultas Teknik, tetapi juga dengan fakultas yang lain,” ujar Marissa.